El nostre equip

En un sector tan evolutiu com el nostre, és indispensable adquirir els coneixements, les homologacions i les certificacions necessàries per al desenvolupament de la nostra activitat. Per aquest motiu, utilitzem un alt percentatge dels nostres recursos a assegurar la continua formació de tots els nostres integrants.

La nostra organització està formada per professionals especialitzats en diferents àrees: des de tècnics certificats per líders tecnològics com IBM, Microsoft, Azure, VMware, Veeam, Veritas, Barracuda, Cisco, Netgear, SonicWall, HP, Lenovo, DELL, Zebra, Honeywell, Symantec, McAfee, Adobe, Axis, etc. fins consultors amb àmplia experiència en gestió i direcció d’empreses que podran compartir la visió dels seus clients i les necessitats empresarials de la millor manera possible.

Som un equip de professionals en el àmbit empresarial i especialistes en el anàlisis i creació d’infraestructures i serveis basats en les T.I.C. La nostra filosofia ha sigut sempre la d’analitzar les necessitats i proposar només allò que pugui representar una millora pel nostre client, intentant sempre prioritzar la optimització de la infraestructura actual, o les solucions més contrastades a les més noves.

Disposem d’una experiència de més de 20 anys en empreses de sectors tan diferents com el químic, farmacèutic, automoció, electricitat i electrònica, alimentació, metal•lúrgia, maquinaria.

Només hi ha una cosa més costosa que formar les persones i que marxin: No formar-les i que es quedin.– Henry Ford