Finançament i Rènting

Finançament i Rènting

Els analistes afirmen que el desconeixement dels costos acumulats d’adquisició, manteniment i eliminació de tecnologia, durant el seu cicle de vida útil, pot suposar un increment de més del 20% del total del cost de propietat.

Ajudem a finançar les seves inversions en T.I.C.

Actualitzar-se amb la tecnologia més avançada, sense sobrepassar un pressupost mensual, pot ajudar a definir una estratègia en sistemes d’informació que pot ser tant dinàmica com la estratègia corporativa, aconseguint així nivells més alts de competitivitat al gestionar, de manera eficaç, els costos en tecnologia.

Tenint en consideració que la tecnologia varia a un ritme més ràpid que mai, una de les fórmules financeres més senzilles i assequibles per estar sempre actualitzat i evitar l’obsolescència es el Rènting Tecnològic. Mantenim una estreta col·laboració amb diferents organitzacions que ens permeten suggerir als nostres clients els contractes més òptims, depenent de les seves necessitats i un cop analitzades totes les possibilitats de finançament i renovació del parc informàtic.